دستگاه پرکن مایعات

دستگاه پرکن عسل | پرکن مایعات غلیظ | پرکن شکلات صبحانه

عسل مایعی شیرین بوده که از شهد گل ها به عمل می آید و با توجه به  شفافیت و رنگ طبقه بندی می شود و عطر و طعم آن با توجه به نوع گل های شهد گیری شده، متنوع است.

امروزه در بازار دو نوع عسل وجود دارد عسل خام و پاستوریزه که عسل خام به طور مستقیم جدا سازی شده و بسته بندی می شود و حاوی مقدار کمی موم، مخمر و گرده خواهد بود اما عسل پاستوریزه گرما دیده و ناخالصی های آن گرفته می شود.

عسل حاوی مقدار زیادی مواد مانند فروکتوز، مونوساکارید و گلوکز که شیرینی آن را فراهم می کند، می باشد. عسل همچنین از ویژگی های ضد باکتریایی و ضد عفونی برخوردار است. علم پزشکی در تلاش است تا از عسل در بهبود زخم های مزمن و از بین بردن عفونت استفاده کند.

اگر خریدار عسل هستید، با این حال همچنان می توانید مدیر خط تولید و بسته بندی عسل نیز باشید. برای این کار در ابتدا شما نیاز به تهیه عسل خام از تولید کنندگان دارید سپس با ایجاد تغییرات لازم و بسته بندی به کمک دستگاه هایی همانند پرکن عسل می توانید محصول خود را در بازار عرضه کنید. در این مقاله سعی کرده ایم مراحل و آموزش های لازم را برای راه اندازی خط بسته بندی عسل در اختیار شما قرار دهیم با ما همراه باشید.

 

قیمت دستگاه پرکن عسل

 

در حال راه اندازی خط تولید هستید؟ و یا میخواهید از قیمت دستگاه ها مطلع شوید؟

با مکالمه تلفنی و مشاوره با کارشناسان ماشین سازی عبدالملکی از خدمات ما بهره‌مند شوید.

09124668761 09126611791

 

دستگاه های لازم برای خط بسته بندی عسل

گام نخست در شروع هر کسب و کار جدیدی آگاهی از تجهیزات و لوازم ضروری برای پیش بردن اهداف است زیرا با ماشینی شدن اکثر مشاغل، کیفیت هر چه بیشتر محصول نهایی تا حد زیاد وابسته به ماشین آلات است. به طور کلی دستگاه های مورد نیاز شما در این زمینه عبارتند از:

  • دستگاه استراکتور
  • دستگاه شستشوی شیشه
  • دستگاه پرکن عسل
  • دستگاه لیبل زن
  • دستگاه شیرینگ پک

که در ادامه توضیح مختصری در رابطه با ساز و کار و آنها ارائه خواهیم کرد.

 

دستگاه استراکتور

برای راه اندازی خط بسته بندی عسل در وهله ی اول نياز به استراکتور (جدا کننده موم از عسل ) داريم. این دستگاه  عسل را از موم جدا می کند. عسل را همراه با موم داخل دستگاه قرار می دهند و دستگاه آن ها را از هم جدا می کند در مرحله ی بعد  پروسه تصفیه و استخراج عسل همراه با جدا کردن کامل قسمت های باقی مانده موم از عسل انجام می شود.

برای تصفیه عسل آن را برای مدت زمان طولانی در یک مخزن بزرگ نگه داری می کنند و اجازه می دهند که حباب‌های هوا از آن خارج شوند که به این روش ته نشینی می گویند. با این روش یک لایه کف مانند بر روی عسل درست می‌شود که  آن‌ را جدا می‌کنند.

در روش‌ سنتی برای مرحله ی ته نشینی ممکن است از توری های فلزی و یا پارچه ای مخصوص استفاده شود که تنها عسل اجازه ی خروج از آن ها را دارد. 

 

انواع دستگاه پرکن عسل

 

دستگاه شستشوی شیشه

قبل از مرحله ی  پر کردن نياز به  ضد عفونی و شست و شوی  شيشه هایی که برای این کار در نظر گرفته اید، دارید. شيشه ها از دستگاه شيشه شور که به صورت نیمه اتومات ساخته می شود عبور می کنند و آماده ی پر شدن توسط دستگاه پركن می شوند.

اپراتور شيشه ها را روی نوار ماشین قرار داده و بس از گذشت از دستگاه، شيشه ها شسته می شوند و آماده ی طی کردن مرحله ی بعد هستند.

 

دستگاه پر کن عسل

پس از شستشوی شیشه ها مرحله ی پر کردن عسل در این شیشه ها است که برای این منظور دستگاه پرکن عسل کاربردی ترین وسیله است که به دو صورت دستگاه پرکن عسل تمام اتوماتیک و نیمه اتومات موجود می باشد. یکی از مزایای این دستگاه سرعت و دقت بالا در پر کردن است. این دستگاه مجهز به میکسر و گرمکن می باشد تا هنگام سر ریز، مواد سرد نشوند و عمل تزریق نیمه کاره نماند.

مجموعه ی ماشین سازی عبدالملکی تولید کننده انواع ماشین آلات صنعتی سازنده انواع پرکن مایعات رقیق و غلیظ مانند پر کن عسل بوده و آماده ثبت سفارش های شما عزیزان در ابعاد و مدل های مد نظر شما می باشد. برای اطلاع از هزینه و مشاوره با ما در تماس باشید.

 

دستگاه لیبل زن

چاپ برند و لیبل با دستگاه لیبل زن روی شیشه های عسل همراه با طراحی منحصر به فرد و خاص می تواند یک تبلیغ هوشمندانه و کارگشا برای جذب مشتری و انتخاب محصول شما در بازار رقابتی با تنوع صدها شرکت باشد.

چاپ لیبل علاوه بر جذبه دیداری نیاز مخاطب را در راستای اطلاع از خصوصیات محصول مورد نظر همانند ترکیبات، شرایط نگه داری و… برآورده می سازد. شما می توانید برای تهیه این دستگاه از شرکت ماشین سازی عبدالملکی اقدام کنید.

 

خرید دستگاه پرکن عسل

 

دستگاه شیرینگ پک عسل

بسته بندی جزء مهم و ضروری ارائه یک محصول می باشد كه وظیفه ی معرفی و نگهداری محصول از خط تولید تا عرضه   به خریدار را برعهده دارد. دستگاه شیرینگ پک که مثال ساده ای از آن را در پک های بطری نوشابه مشاهده کرده اید کمک می کند تا محصول خود را در دسته های چند  تایی با استفاده از نایلون شیرینگ پوشانده و از بهم ریختگی و ورود آسیب های احتمالی به شیشه های عسل چلو گیری کنید.
 
برای بسته بندی انواع مختلف مواد غذايی شركت ماشین سازی عبدالملکی دستگاه شيرينگ پک خود را معرفی می كند. شما می توانید برای اطلاعات بیشتر با شماره های موجود در سایت تماس بگیرید.

 

جهت مشاوره برای راه اندازی خط تولید، استعلام مشخصات فنی دستگاه، قیمت و هزینه راه اندازی آن با کارشناسان ما تماس بگیرید.

 

مراحل تولید و خط بسته بندی عسل

  1. فرآیند جدا سازی موم از عسل
  2. فرآیند استخراج
  3. فرآیند فیلتر کردن
  4. فرآیند رطوبت گیری
  5. فرآیند بسته بندی

 

مرحله جدا سازی موم از عسل

در مرحله ی اول باید موم و عسل را از هم جدا کرد. برای استفاده از عسل داخل هر واحد مومی باید لایه نازک مومی شکل را که مانند پوششی روی هر واحد قرار دارد، از آن جدا کرد. برای بهره برداری از عسل  خالص باید این لایه ها جدا شوند که این جدایی با استفاده از دستگاه استراکتور که در بخش قبلی ذکر شد صورت می گیرد.

این دستگاه به صورت ستاره ای و شعاعی ساخته می شود که در حالت ستاره ای در یک جهت چرخیده و در حالت شعاعی در دو جهت می چرخد لذا در این حالت نیاز است قسمت بالایی شانه عسل در جهت دیواره دستگاه قرار گرفته شود. 

 

مرحله استخراج

در مرحله قبل لایه های رویی هر واحد جدا شده و در این مرحله شانه های عسل داخل دستگاه مخصوص استخراج  قرار میگیرد تا با استفاده از انرژی گریز از مرکز و فشرده سازی، موم و عسل جدا شوند.

 

مرحله فیلترینگ

در این مرحله تصفیه باقی مانده موم و دیگر ناخالصی هایی که ممکن است به طور تصادفی در عسل جا مانده باشد انجام می شود و عسل را می توان کاملا شفاف در اختیار مشتریان قرار داد. عسل در مخزن رسوب، دچار رسوب می شود وهوا به صورت حباب های ریز روی سطح آن تشکیل یک لایه کفی را می دهد که در پایان این مرحله، این لایه را جمع آوری می کنند.

عبور از صافی می‌تواند جایگزین عمل ته نشینی باشد. پس از خالص سازی و تصفیه، عسل آماده مصرف یا مخلوط با محصولات دیگر است. 

 

مرحله رطوبت گیری

میزان رطوبت عسل از مهم ترین عوامل تعیین کیفیت آن محسوب می شود، چرا که بر طول مدت نگهداری و خصوصیات آن اثر می‌گذارد. رطوبت گیری از طریق دستگاه هایی انجام می شود که در آن ها عسل به طور دائم در معرض یک رطوبت گیر قوی قرار می گیرد که خود این امر موجب کاهش سریع رطوبت نسبی بدون دخالت حرارت می شود.

گرما دادن به عسل با هر وسیله‌ای که باشد دارای آثار منفی می‌باشد چرا که باعث کاهش خواص ارگانیک آن می گردد. بنابراین وقتی صحبت از گرم کردن عسل به میان می‌آید، منظور گرما دادن به آن در مدت زمان کوتاه و دمای کم  و در راستای هدفی مهم تر می‌باشد.

 

مرحله بسته بندی عسل

هنگامی که عسل با  از بین رفتن هوای اضافه تمیز می شود آن را می توان به مخازن بزرگ برای ذخیره دراز مدت انتقال داد و یا برای طی کردن فرآیند عرضه با استفاده از دستگاه پرکن عسل، در شیشه های مخصوص قرار داده و پس از طی کردن مرحله ی لیبل زنی و شیرینگ پک به مراکز فروش و فروشگاه ها فرستاد.

 

در حال راه اندازی خط تولید هستید؟ و یا میخواهید از قیمت دستگاه ها مطلع شوید؟

با مکالمه تلفنی و مشاوره با کارشناسان ماشین سازی عبدالملکی از خدمات ما بهره‌مند شوید.

09124668761 09126611791

 

شرایط نگهداری عسل

برای شروع موفقیت آمیز کار خود سعی کنید عسل تازه از کندوداران تهیه کنید، عسل­ خالص و با کیفیت معمولاً دچار فساد نمی شود و می توان در هر دمایی و برای مدت زمان طولانی از آن نگه داری کرد.

عسل به دلیل داشتن مقدار بالای قند، یکی از مواد غذایی است که به طور طبیعی مانع رشد اغلب میکرو ارگانیسم­ ها می شود، همچنین عسل­ های دارای کیفیت ترکیبات ضد میکروبی نیز دارند البته بعضی از میکروب­ های قندی در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی و شرایط نگهداری عسل ممکن است باعث فساد آن شوند.

 

خرید و گارانتی دستگاه تولید و بسته بندی عسل

شركت ماشين سازی عبدالملکی دارای مهندسين و كاركنان مجرب با هدف کسب رضایت مشتری، آماده ی ارائه مشاوره در جهت هر پروژه يا ماشين آلات مورد نظر شما مشتريان عزيز می باشد.

در تمامی ماشین آلات این مجموعه گارانتی یک ساله پس از نصب و خدمات پس از فروش پنج ساله بعد از نصب به شما عزیزان ارائه می گردد. با ما در تماس باشید.


ارسال نظر :
نظر

نظرات شما :
  • نظر نوروزی

    نوروزی

    با سلام و درود خدمت شما. واقعا کارتون عالیه

    • نظر ادمین

      ادمین

      ممنون از نظر مثبت شما.